Dignus Medical forsterker rådgiver teamet

For å ivareta våre kunder innen de ulike spesialiteter, så har Dignus Medical med virkning fra 01.08.21 forsterket vårt team av rådgivere med:

Ole – Henrik Lund (41): Han har tidligere jobbet hos Dignus Medical 2012 – 2014 med radiologi og flere andre enkeltspesialiteter. Og har således god erfaring med legerekruttering og legeutleie. På fritiden har han akkurat fått avsluttet et prosjekt med hyttebygging. Ole Henrik skal ha hovedfokus på rekruttering og utleie av radiologer, nevrologer, indremedisin og sykepleiere.

Adriana Greber-Michelsen (43): Hun har tidligere arbeidet i Rekrutteringshuset Mork hvor hun i 13 år har hatt stilling som HR og personalansvarlig og med rekruttering og utleie av ulike profesjoner. Adriana har akkurat avsluttet en MC tur med blant annet tatt den spennende skyliften i Stryn. Adriana skal ha hovedfokus på rekruttering og utleie av gynekologer, øyeleger, øre-nese-hals spesialister, hudleger, plastikk kirurger samt sykepleiere.

Våre rådgivere vil uforpliktende ta kontakt med våre kunder fra uke 32 og fremover.

Hilsen

Dignus Medical

Tor-Egil Christensen

Adm.dir

Denne nettsiden bruker cookies for å bidra til en enkel surfeprosess. Fortsett å bruke siden som normalt dersom du godtar dette.