Mitt navn er Negar og jeg jobber som fastlege gjennom Dignus Medical. Min første kontakt med Dignus fikk jeg gjennom en kollega som hadde jobbet for Dignus tidligere, og som anbefalte det på det sterkeste. Det gikk veldig raskt fra første kontakt med rådgiver i Dignus til jeg satt i bilen på vei til mitt første vikariat. Jeg følte at prosessen var effektiv og smidig, uten komplikasjoner.

Når det kom til reise og bosituasjon fikk jeg tilgang på leiebil i vikariatet og brukte denne på reisen til stedet jeg skulle jobbe. Den første boligen jeg fikk tildelt falt ikke helt i smak, men Dignus fikk etter hvert ordnet med ny bolig. Kunne vært en fordel å få bilder av boligen før ankomst. Det var litt lang vei fra legekontoret til min første bolig, men med den nye boligen ble det mye bedre.

Oppfølgingen har vært god både før og underveis i oppdraget. Etter jeg startet som vikar har jeg fått mye bedre fleksibilitet. Jeg har kommet tettere på naturen og får gjort mer av de fritidsaktivitetene jeg ønsker, og har fått bedre livskvalitet ved å kunne nyte naturen etter jobb. Dette gir meg overskudd til å gjøre jobben min bedre.

Det har vært deilig å slippe trafikkaos og overfylte kollektive fremkomstmidler, så det å jobbe et mindre sted har vært å foretrekke for meg. Tilgang på leiebil for å flytte seg enkelt fra A-B, og ikke minst kunne reise rundt på fritiden og oppleve norsk natur på sitt beste, har vært veldig bra!

Det har vært en stor forandring fra min tidligere arbeidshverdag. Det er flott å ikke være bundet til noe, men å ha friheten til å jobbe når jeg selv ønsker. Det å slippe ansvar som selvstendig næringsdrivende med egne ansatte og mye administrativt arbeid, er en befrielse og jeg får konsentrert meg om legegjerningen.

Nå som jeg jobber som utleielege har det vært mye lettere for meg å legge jobben fra meg når en er ferdig for dagen, kontra når jeg jobbet i egen praksis tidligere.

Mitt forhold til rådgiver har fungert veldig fint, det har vært lett å kommunisere og han har vært veldig løsningsorientert.

Negar, 38 år – fastlege i Nord-Norge.

Da jeg skulle finne meg et nytt sted å jobbe var det viktig for meg at stedet hadde gode muligheter for å være ute i naturen, og et sted hvor jeg kunne være aktiv. – Martine, 34 år – fastlege i Nordland

Jeg ble oppringt av Dignus Medical på høsten i fjor etter en kollega av meg hadde fortalt dem at jeg kun hadde en måneds tid igjen på det fastlegevikariatet jeg allerede jobbet i. De spurte meg om jeg hadde lyst til å fortsette å jobbe i vikariat, noe jeg enda ikke hadde tatt stilling til. Siden jeg hadde en periode igjen av mitt nåværende vikariat tenkte jeg ikke så mye mer på det, men vi ble enige om å knytte kontakt på LinkedIn.

Noen uker senere så jeg en post fra Dignus på LinkedIn, og siden jeg nå nærmet meg slutten av vikariatet mitt ønsket jeg mer informasjon om hva de kunne tilby. Jeg visste allerede at flere av mine kollegaer hadde jobbet for Dignus, og jeg var nysgjerrig på hvilke muligheter de hadde for meg.

Jeg har alltid vært en person som liker å reise og oppleve nye steder, og jeg er en aktiv og ganske spontan dame. Jeg hadde også lyst til å komme meg litt ut av storbyene, og oppleve noe av den vakre naturen Norge har å by på. Da jeg fortalte dette til rådgiveren som ringte meg ble han veldig engasjert, og fortalte meg av valgmuligheten var mange. Jeg kunne så å si velge og vrake over hele landet.

Dignus fulgte meg tett hele veien, og tok mine ønsker på største alvor. De forsikret meg om at jeg ikke trengte å tenke på bolig og reise for dette var noe de skulle ordne for meg – noe de også gjorde. 

Da jeg skulle finne meg et nytt sted å jobbe var det viktig for meg at stedet hadde gode muligheter for å være ute i naturen, og et sted hvor jeg kunne være aktiv.  Valget falt til slutt på et sjarmerende tettsted i Nordland, og siden jeg opprinnelig er fra Østlandet var dette som å slå to fluer i en smekk. En fin og innbringende jobb, kombinert med en vakker natur rett utenfor kontordøra. Det var en trygghet for meg å vite at jeg hele tiden hadde min personlige rådgiver kun en telefonsamtale unna. Min rådgiver fulgte meg fra start til slutt, og jeg har ikke angret et sekund på valget jeg gjorde.

Jeg har tidligere jobbet i egen praksis som jeg solgte før jeg begynte som vikarlege. Den store forskjellen for meg var det å ha frihet til å jobbe når jeg ville, oppleve nye steder, og ikke føle at jeg “gror fast” på samme sted.

Martine, 34 år – fastlege i Nordland

Registrer CV

Ved å registrere din CV hos oss gjør du deg tilgjengelig i jobbmarkedet. Vi kontakter deg når det dukker opp stillinger som matcher dine preferanser og kompetanse. Gjennom “Min side” har du full oversikt over innsendte søknader og personopplysninger.

Registrer