Mitt navn er Negar og jeg jobber som fastlege gjennom Dignus Medical. Min første kontakt med Dignus fikk jeg gjennom en kollega som hadde jobbet for Dignus tidligere, og som anbefalte det på det sterkeste. Det gikk veldig raskt fra første kontakt med rådgiver i Dignus til jeg satt i bilen på vei til mitt første vikariat. Jeg følte at prosessen var effektiv og smidig, uten noen komplikasjoner.

Når det kom til reise og bosituasjon fikk jeg tilgang på leiebil i vikariatet og brukte denne på reisen til stedet hvor jeg skulle jobbe. Den første boligen jeg fikk tildelt falt ikke helt i smak, men Dignus fikk etter hvert ordnet med en ny bolig. Kunne vært en fordel å få bilder av boligen før ankomst. Det var litt lang vei fra legekontoret til min første bolig, men med den nye boligen ble det mye bedre.

Oppfølgingen har vært god både før og underveis i oppdraget. Etter jeg startet som vikar har jeg fått mye bedre fleksibilitet. Jeg har kommet tettere på naturen og får gjort mer av de fritidsaktivitetene jeg ønsker, og har fått bedre livskvalitet ved å kunne nyte naturen etter jobb. Dette gir meg overskudd til å gjøre jobben min bedre.

Det har vært deilig å slippe trafikkaos og overfylte kollektive fremkomstmidler, så det å jobbe en mindre plass har vært å foretrekke. Tilgangen på leiebil for å flytte seg enkelt fra A-B og ikke minst kunne reise rundt på fritiden og oppleve norsk natur på sitt beste, har vært veldig bra.

Det har vært en stor forandring fra min tidligere arbeidshverdag, til den jeg har nå i dag. Det er flott å ikke være bundet til noe, men å ha friheten til å jobbe når jeg selv ønsker. Det å slippe ansvar som selvstendig næringsdrivende med egne ansatte og mye administrativt arbeid, er en befrielse og jeg får konsentrert meg om legegjerningen.

Nå som jeg jobber som utleielege har det vært mye lettere for meg å legge jobben fra meg når en er ferdig for dagen, kontra når jeg jobbet i egen praksis tidligere.

Mitt forhold til rådgiver har fungert veldig fint, det har vært lett å kommunisere og han har vært veldig løsningsorientert.

Negar, 38 år – fastlege i Nord-Norge.

Da jeg skulle finne meg en ny plass å jobbe, så var det viktig for meg at stedet hadde gode muligheter for å være ute i naturen, og et sted hvor man kan være aktiv. – Martine, 34 år. Fastlege, Nordland

Jeg ble oppringt av Dignus Medical på høsten i fjor, det var en kollega av meg som hadde fortalt dem at jeg kun hadde en måneds tid igjen på det fastlegevikariatet jeg allerede jobbet i. De spurte meg om jeg hadde lyst til å fortsette å jobbe i vikariat, noe jeg enda ikke hadde tatt stilling til. Siden jeg hadde en periode igjen av mitt nåværende vikariat så jeg tenkte ikke så mye mer på det, men vi ble enige om å knytte kontakt på LinkedIn.

Noen uker senere så jeg en post fra Dignus Medical på LinkedIn, og siden jeg nå nærmet meg slutten av mitt vikariat, så ønsket jeg litt mer informasjon om hva de kunne bidra med. Jeg hadde allerede visshet om at det var flere av mine kollegaer som hadde benyttet seg av Dignus Medical, så jeg var nysgjerrig på å høre hva de kunne gjøre for meg.

Jeg har alltid vært en som liker å reise og oppleve nye steder, og jeg er en aktiv og ganske spontan kvinne. Jeg hadde også lyst til å komme meg litt ut av storbyene, og oppleve noe av den vakre naturen Norge har å by på. Da jeg fortalte dette til rådgiveren som ringte meg, ble han veldig engasjert, og fortalte meg av valgmuligheten var mange. Jeg kunne så å si velge og vrake over hele landet.

Grunnet Covid-19 situasjonen som vi befinner oss i, så var jeg litt reservert når det kom til reise og smittesituasjonen rundt dette. Dignus Medical tok dette på største alvor, og tilrettela for at dette skulle være så risikofritt som mulig. Det var godt å føle at de var med meg hele veien. De forsikret meg om at jeg ikke trengte å tenke på bolig og reise, dette var noe de skulle ordne for meg, noe de også gjorde.

Da jeg skulle finne meg en ny plass å jobbe, så var det viktig for meg at stedet hadde gode muligheter for å være ute i naturen, og et sted hvor man kan være aktiv. Valget falt til slutt på et sjarmerende tettsted i Nordland, og siden jeg opprinnelig er fra Østlandet, var dette som å slå to fluer i en smekk. En fin og innbringende jobb, kombinert med en vakker natur rett utenfor kontordøra. Det var en trygghet for meg å vite at jeg hele tiden hadde min personlige rådgiver kun en telefonsamtale unna. Min rådgiver var der for meg fra start til slutt, og jeg har ikke angret et sekund på valget jeg gjorde.

Jeg har jobbet i egen praksis, som jeg solgte før jeg begynte som vikarlege. Den store forskjellen for meg var det å ha den friheten til å jobbe når jeg ville, oppleve nye steder, og ikke føle at jeg gror fast på samme sted.

Martine, 34 år. Faslege, Nordland

Registrer din CV i dag

Ved at du registrerer din CV hos oss, gjør du deg selv tilgjengelig for ledige stillinger i Norge og resten av Skandinavia.
Du vil bli kontaktet om det er ledige oppdrag som passer din kompetanse, og gjennom din side har du full oversikt over innsendte søknader og personopplysninger.

Registrer