Vi er alltid på utkikk etter dyktige patologer!

Er du på jakt etter ny fast stilling eller kunne du tenke deg å ta kortere oppdrag i ulike deler av landet? Vi har flere spennende muligheter for deg som er spesialist innen patologi.

Vi legger stor vekt på å tilby helseforetakene den rette kompetansen. Dette krever mye av oss, men også mye av deg. Du må ha være ferdig med spesialiseringen og gjerne ha noen års erfaring. Du behersker et av de skandinaviske språkene og er tydelig i klinisk kommunikasjon. Det er også en fordel om du har jobberfaring fra norsk helsevesen. Hvis du ikke oppfyller alle kravene vi nevner over, kan vi hjelpe deg å søke om norsk autorisasjon og spesialistgodkjennelse, og vi tilbyr også gratis språkskole for de som har behov for det. Så ikke nøl med å kontakte oss. Vi er her for å sørge for at du får de utviklingsmulighetene du ønsker.

Vi tilbyr en dedikert rådgiver som følger deg opp hele veien – sammen finner vi drømmejobben din!

Hvorfor jobbe for Dignus Medical?

Gjennom et samarbeid med oss får du en personlig rådgiver som jobber for deg og dine ønsker. Vi gir oss ikke før vi har funnet drømmejobben din! Våre rådgivere har tilgang til en rekke oppdrag og jobber kontinuerlig for å finne den rette matchen. Rett person på rett sted er vår hovedprioritet.

Vi har mange spennende stillinger innen patologi

Ønsker du informasjon når det dukker opp nye jobbmuligheter? Ved å registrere din CV blir du kontaktet når det dukker opp stillinger som passer din kompetanse. Gjennom “min side” har du full oversikt over personopplysninger og eventuelle innsendte søknader. Vi sender også ut jevnlige nyhetsbrev med informasjon om tilgjengelige vikariater eller faste stillinger.

Registrer CV Meld deg på nyhetsbrev Se ledige stillinger

Vårt team

Vil du vite mer? Ikke nøl med å kontakte oss.
Vi håper å høre fra akkurat deg!

Christian Fr. Gulbransen
Rådgiver

Mobil: +47 474 58 969
christian@dignusmedical.no

Nawal Imtiaz Ahmad
Researcher

Mobil: +47 919 22 588
nawal@dignusmedical.no