Patolog – og klar for et helt nytt eventyr?

Patologen er det skjulte hjertet i diagnoseprosessen. Du er avgjørende for å sikre riktig behandling – og derfor har vi alltid behov for mennesker med din kompetanse. 

Enten du har erfaring fra norsk helsevesen eller trenger hjelp til å søke om norsk autorisasjon og spesialistgodkjennelse og språkskole – så hjelper vi deg.  

Det viktigste for oss er at du får jobbe et sted du virkelig trives, og at våre oppdragsgivere får kyndige mennesker som er tydelige i klinisk kommunikasjon og klare for å hjelpe pasienter.  

Se ledige stillinger

Hold deg oppdatert på mulighetene som patolog

Registrerer du din CV hos oss, gir vi deg beskjed så snart det dukker opp stillinger som matcher din kompetanse. På «Min side» har du full kontroll over dine personopplysninger og søknader.

Ønsker du det, kan du også abonnere på vårt nyhetsbrev og jevnlig få tilsendt spennende muligheter for både vikariater og faste stillinger.

Registrer CV Nyhetsbrev

Ditt Dignus-team

Spørsmål eller bare lyst til å utforske mulighetene sammen med en av oss? Ikke nøl med å ta kontakt – vi er her for å hjelpe deg med å finne den optimale løsningen for din karriere. 

Christian Fr. Gulbransen
Rådgiver

Mobil: +47 474 58 969
christian@dignusmedical.no

Anette E. Nedregaard
Researcher

Mobil: +47 941 30 646
anett@dignusmedical.no