Vi tilbyr både korte og lange vikariater i tillegg til faste stillinger dersom du ønsker en ny start.

Som radiolog er du et knutepunkt i mange behandlinger, og helseforetakene vi jobber med uttrykker et stadig økende behov for radiologer. Det finnes derfor mange ulike oppdrag av både lengere og kortere typer. Kanskje har du noe fritid til overs du har lyst til å bruke på å utvikle egen faglig kompetanse?

Eller kjenner du litt på følelsen av å stagnere og har lyst på en ny start et annet sted? Vi kan hjelpe deg å finne ny fast stilling, og vi vil bistå deg gjennom hele prosessen – fra start til slutt.

Uansett hva dine preferanser går ut på jobber vi sammen med deg for å finne den beste matchen slik at du får en best mulig oppstart i ny jobb.

Hvorfor velge Dignus Medical?

Gjennom et samarbeid med oss får du en personlig rådgiver som jobber for deg og dine ønsker. Vi følger deg gjennom hele prosessen med alt fra spørsmål, intervjuer, referanser, lønnsforhandlinger og oppfølging etter oppstart på nytt arbeidssted. Vi er opptatt av å finne rett person til riktig sted og gir oss ikke før vi har landet drømmejobben din!

Vi har mange spennende stillinger innen radiologi

Ønsker du informasjon når det dukker opp nye jobbmuligheter? Ved å registrere din CV blir du kontaktet når det dukker opp stillinger som passer din kompetanse. Gjennom “min side” har du full oversikt over personopplysninger og eventuelle innsendte søknader. Vi sender også ut jevnlige nyhetsbrev med informasjon om tilgjengelige vikariater eller faste stillinger.

Registrer CV Meld deg på nyhetsbrev Se ledige stillinger

Vårt team

Vil du vite mer? Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende prat – vi håper å høre fra deg!

Wenche Selbo
Rådgiver

Mobil: +47 400 31 391
wenche@dignusmedical.no

Nawal Imtiaz Ahmad
Researcher

Mobil: +47 919 22 588
nawal@dignusmedical.no