Vi har inngått sponsoravtale med en av Norges mest lovende skiskyttere

Vetle Rype Paulsen - skiskytter

Bli bedre kjent med Vetle Rype Paulsen!

Vetle Rype Paulsen (født 30. mai 2000) er en av Norges mest lovende skiskyttere og ble tatt ut som yngstemann på rekruttlandslaget for menn senior i sesongen 22/23. Med gullmedalje i IBU-cupen i Slovakia og to medaljer i junior VM er denne karen virkelig noe å følge med på fremover!

Vetle er født og oppvokst i Drammen, og interessen for skiskyting startet allerede i barnehagen da han og kameraten Mats Øverby fikk være med å se på storebrødrene til Mats trene. Som barn var Vetle særdeles aktiv og drev med både fotball, bandy, friidrett og langrenn.

Som 9 åring startet han aktivt med skiskyting i Lier IL som fremdeles er hans klubb. Det ble mye oppfølging hjemmefra og Vetles foreldre stilte opp som sjåfører og våpenhåndterere frem til Vetle ble 16 år. Da flyttet han hjemmefra og startet på NTG Geilo. Det var nå det virkelig løsnet med skiskytingen. Kroppen hadde utviklet seg og blitt sterkere, og Vetle kunne vise styrke både i sporet og med skytingen.

Det er ingen hokuspokus og bli god. Du må bare trene hardt og riktig. – Vetle Rype Paulsen

Vetle har alltid hatt troa på det han har gjort og går ikke halvveis inn i prosjekter. Hovedmålet hans er deltagelse på det norske skiskytterlandslaget i OL i Anterselva 2026.

Men før den tid er det Blinkfestivalen i Sandnes 3.-6. august og sesongstart på Sjusjøen 11.-13. november som står i fokus. Det blir hard trening fremover, og viktigheten av å levere gode resultater er stor for å beholde plassen på rekruttlandslaget.

Å få en sponsor i ryggen er helt essensielt for at Vetle skal lykkes. Med økonomisk støtte kan han fokusere 100% på treningen, og slippe å jobbe deltid ved siden av.

Dignus Medical er stolt sponsor av Vetle Rype Paulsen fra Lier IL, og vi gleder oss veldig til å følge han fremover!

Denne nettsiden bruker cookies for å bidra til en enkel surfeprosess. Fortsett å bruke siden som normalt dersom du godtar dette.