Hvordan er det å jobbe hos oss?

På denne siden kan du lese mer om hvordan det er å være ansatt hos Dignus Medical. Vi er en stor gjeng som jobber med rekruttering og utleie av leger og sykepleiere til helsesektoren i Skandinavia.

Vi er i positiv utvikling og alltid på jakt etter nye, spennende medarbeidere som kan bidra til å forsterke teamet ytterligere.

Akkurat nå søker vi:

Kan dette være noe for deg? Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende prat!

Se våre ledige stillinger Send inn åpen søknad

Dignus Medical har kontorer i Oslo, Alta og Malmö

Våre hyggelige, kunnskapsrike og engasjerte kolleger holder til på tre lokasjoner i Norge og Sverige.

3

kontorer

36

ansatte

17

års erfaring

280 mill

forventet omsetning i 2023

13 min fra Oslo Sentralstasjon

Vårt kontor i Oslo ligger på Lilleaker, med Lysaker stasjon som nærmeste nabo. Lysaker er i dag Norges 3. største kollektivknutepunkt, og vil bli enda større når Fornebubanen står ferdig. 

Lilleaker ligger langs Lysakerelvea, ved inngangen til Marka og utløpet til Oslofjorden. Her blomstrer kulturlivet, og det er flere aktiviteter og tilbud for nabolaget. Lilleaker Live har blitt et populært møtested og avholdes siste onsdagen i hver måned på Møllefossen Café, Lilleaker historielag har omvisninger i de gamle arbeiderboligene, i Trehusrekka er det kunstutstillinger og det arrangeres utekino i parken.

Bli en del av et selskap hvor du har gode utviklingsmuligheter

Moderne lokaler

Hos oss vil du finne kontorer i moderne lokaler, tilgang på en rekke møterom, treningsrom, gymsal og en stor kantine. Du vil også ha kjøpessenterert CC Vest lokalisert rett ved siden av, samt treningssenteret SATS.

Et godt arbeidsmiljø er viktig for oss

En hektisk hverdag gjør at det ikke alltid er like enkelt å være sosial i arbeidstiden. Derfor arrangerer vi jevnlig afterworks, lønningspilser, felles treningstimer og turer som gjør at vi kan ha det gøy sammen i uformelle settinger.

Møt noen av dine fremtidige kolleger

Hva er bra med å jobbe i Dignus Medical?

MONICA SALATER
Avdelingsleder, RESEARCH

Jeg er så heldig som får lede et researchteam med nysgjerrige, hyggelige og dyktige medarbeidere i både Norge og Sverige. Research er knutepunktet innad i Dignus Medical, som sammen med rådgivere, markedsfører og økonomi sørger for kvalitetsmessig leveranse av nødvendig helsepersonell i Skandinavia. Dette er vi stolte av!

TORE FRANCK
ØKONOMI

Det jeg liker best med å jobbe som økonomiansvarlig er å få bidra positivt til at rutiner og systemer for lønn, regnskap og økonomi til enhver tid er utviklet med spesifikk fokus på å sikre meget høy nøyaktighet og kontroll. Dette medførende svært høy servicegrad overfor alle våre kandidater, kunder, leverandører og ansatte.

HENNING RAVLER-HANSEN
RÅDGIVER

Det jeg liker best med å jobbe i Dignus Medical er å løse kunders behov ved å levere dyktige kandidater. Det er en utfordrende og spennende jobb hvor jeg får utfordret seg selv på mange nivå, og møter mange interessante og dyktige mennesker fra hele verden.

Kontakt oss

Ønsker du å vite mer om oss, eller sende inn en åpen søknad? Trykk på knappene under.

Send mail Ring oss