Hvordan er det å jobbe hos oss?

På denne siden kan du lese mer om hvordan det er å være ansatt hos Dignus Medical. Vi er en stor gjeng som jobber med rekruttering og utleie av leger og sykepleiere til helsesektoren i Skandinavia.

Vi er i positiv utvikling og alltid på jakt etter nye, spennende medarbeidere som kan bidra til å forsterke teamet ytterligere.

Akkurat nå søker vi etter en researcher til vårt vinnerteam på Lilleaker i Oslo. 

Er dette deg?

Se vår nyeste utlysning Send inn åpen søknad

Dignus Medical har kontorer i Oslo, Alta og Malmö

Vi har mange erfarne, kunnskapsrike, hyggelige og engasjerte kolleger rundt om på våre kontorer.

3

kontorer

36

ansatte

17

års erfaring

over 200 mill

ca.omsetning 2022

13 min fra OsloS

Vårt kontor i Oslo er lokalisert på Lysaker. Kun en kort togtur fra Oslo S.

Oslo, Norges hovedstad, ligger på landets sørkyst innerst i Oslofjorden. Det er kjent for sine grønne områder og museer. Mange av disse ligger på Bygdøyhalvøya, inkludert Norsk Sjøfartsmuseum ved vannkanten og Vikingskipsmuseet, med vikingskip fra 800-tallet. Holmenkollbakken er en hoppbakke med panoramautsikt over fjorden.

Bli en del av et selskap hvor du har gode utviklingsmuligheter

Moderne lokaler

Hos oss vil du finne kontorer i moderne lokaler, tilgang på en rekke møterom, treningsrom, gymsal og en stor kantine. Du vil også ha kjøpessenterert CC Vest lokalisert rett ved siden av, samt treningssenteret SATS.

Et godt arbeidsmiljø er viktig for oss

Det er ikke alltid like lett å møte alle ansatte til enhver tid. Derfor arrangerer vi jevnlig ulike afterworks, lønningspilser , reiser etc. hvor man får truffet hverandre, og møttes utenfor kontorets 4 vegger.

Møt noen av dine fremtidige kolleger

Noe av det de synes er bra med å jobbe hos
Dignus Medical

MONICA SALATER
Avdelingsleder, RESEARCH

Jeg har den ære å lede et Researchteam med nysgjerrige, hyggelige og dyktige medarbeidere i både Norge og Sverige. Research er knutepunktet innad i Dignus Medical, som sammen med rådgivere, markedsfører og økonomi sørger for kvalitetsmessig leveranse av nødvendig helsepersonell i Skandinavia. Dette er vi stolte av!

TORE FRANCK
ØKONOMI

Det jeg liker best med å jobbe hos Dignus Medical som Økonomiansvarlig for Lønn, Regnskap, Økonomi og Administrasjon, er å bidra positivt til at Dignus Medical rutiner, prosedyrer og systemer for Lønn, Regnskap, Økonomi og Administrasjon-funksjonen med tilknytninger, til enhver tid er utviklet/fundert med spesifikk fokus på å sikre/bidra positivt til meget høy nøyaktighet og kontroll, svært rask og presis kommunikasjon og effektuering, medførende svært høy servicegrad overfor og med alle tilknyttede Kandidater, Kunder og Leverandører samt Rådgivere, Researchere og Ledelse.

HENNING RAVLER-HANSEN
RÅDGIVER

Det jeg liker best med å jobbe i Dignus Medical er å løse kunders behov med dyktige kandidater. Det er en utfordrende spennende jobb hvor man får utfordret seg selv på mange nivå og møter mange spennende og interessante mennesker fra hele verden.

Kontakt oss

Ønsker du å vite mer om oss, eller sende inn en åpen søknad? Trykk på knappene under.

Send mail Ring oss