En arbeidsplass med en større mening

Norsk helsevesen er fantastisk. Dessverre er det slik at enkelte instanser har utfordringer med noe av det aller viktigste: Å få tak i riktig helsepersonell.

I Dignus Medical gir det oss motivasjon til å hver dag gå på jobb og gjøre vårt beste med rekruttering av utleie av leger og sykepleiere i Skandinavia.

Målet vårt er å vokse – og da trenger vi nye, dyktige medarbeidere med oss på laget. Kanskje du er en av dem?

Akkurat nå søker vi:

Ledige stillinger Åpen søknad

Kontorer i Alta, Oslo og Malmö

Som ansatt hos oss får du hyggelige, kunnskapsrike og engasjerte kollegaer på tre lokasjoner i Norge og Sverige.

3

kontorer

36

ansatte

17

års erfaring

280 mill

forventet omsetning i 2023

13 minutter fra Oslo S

Oslokontoret ligger på Lilleaker, med Lysaker stasjon som nærmeste nabo. Dette er Norges tredje største kollektivknutepunkt, og vil bli enda større når Fornebubanen står ferdig.

Kontoret ligger ved Lysakerelva, nær inngangen til Marka og utløpet til Oslofjorden. Her blomstrer kulturlivet, til glede for oss som holder til i nabolaget. «Lilleaker Live» er en konsertserie på Møllefossen Café, som har blitt et populært møtested siste onsdag i hver måned.

Hos oss får du gode mulighter til å utvikle deg.

Moderne lokaler

Det skal ikke stå på fasilitetene! Som vår nye kollega får du tilgang til moderne lokaler med gode møterom, treningsrom, gymsal og en stor kantine med herlig mat.

Kjøpesenteret CC Vest har alt du trenger i hverdagen, og ligger rett ved siden av kontoret. SATS treningssenter er også i gangavstand.

Et godt arbeidsmiljø er viktig for oss

En hektisk hverdag gjør at det ikke alltid er like enkelt å være sosial i arbeidstiden.

Derfor arrangerer vi jevnlig afterworks, lønningstreff, felles treningstimer og turer som gjør at vi kan ha det gøy sammen i uformelle settinger.

Du kan bli kollega med disse fine folkene

Vi har spurt dem hvorfor de trives i Dignus Medical.

Linda Thomassen
Avdelingsleder, RESEARCH

Jeg er så heldig som får lede et researchteam med nysgjerrige, hyggelige og dyktige medarbeidere i både Norge og Sverige. Research er knutepunktet innad i Dignus Medical, som sammen med rådgivere, markedsfører og økonomi sørger for kvalitetsmessig leveranse av nødvendig helsepersonell i Skandinavia. Dette er vi stolte av!

TORE FRANCK
ØKONOMI

Det jeg liker best med å jobbe som økonomiansvarlig er å få bidra positivt til at rutiner og systemer for lønn, regnskap og økonomi til enhver tid er utviklet med spesifikk fokus på å sikre meget høy nøyaktighet og kontroll. Dette medførende svært høy servicegrad overfor alle våre kandidater, kunder, leverandører og ansatte.

HENNING RAVLER-HANSEN
RÅDGIVER

Det jeg liker best med å jobbe i Dignus Medical er å løse kunders behov ved å levere dyktige kandidater. Det er en utfordrende og spennende jobb hvor jeg får utfordret seg selv på mange nivå, og møter mange interessante og dyktige mennesker fra hele verden.

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt hvis du ønsker å vite mer om oss. Du er også velkommen til å sende inn en åpen søknad – vi er alltid på jakt etter nye talenter!

Send mail Ring oss