Kunder

Fyresdal kommune har hatt eit samarbeid med Dignus Medical sidan mai inneverande år. Dette har vore ei positiv erfaring for oss. Bedrifta har levert som lova; god informasjon og samhandling i forkant av avtale og særs gode kandidatar.

Me har hatt ein noko uforutsigbar situasjon bemanningsmessig. Dignus Medical har vore svært fleksible og har funne gode løysingar for oss, sjølv med våre korte fristar.

Me er svært fornøgd med samarbeid, tilbod, løysingar og kandidatar. Me kjem til å fortsette å nytte dette samarbeidet når me har behov, for å sikre at vi kan løyse oppgåvene me har på ein god måte.

Som konklusjon kan ein seie at me opplever Dignus Medical som ein aktør som er ryddig og seriøs og som tilbyr oss tilgang til relevant kompetanse sett i forhold til dei behova me har hatt.

Berit Ramsvatn-Kemp / Fyresdal kommune

Vi har brukt Dignus Medical i rekruttering av sykepleiere til sengepost. Hele prosessen var ryddig og vi fikk presentert kvalifiserte kandidater som matchet våre behov.

Kandidatene levde opp til det vi var lovet – kompetanse, språk, personlige egenskaper. Kommunikasjonen og samarbeidet med konsulenten var knirkefritt, kandidatene var godt forberedt på å jobbe og leve i Norge, og oppfølgingen i etterkant har vært svært god.

Benedicte Børge-Ask / Avdelingsleder Sykehuset Telemark

Kandidater

Etter mange år på sykehuset og 25 år som allmennlege, tok jeg steget ut i den private sektoren. Det har vært en stor glede å få være en del av et svært profesjonelt team. Min kontaktperson har vært Jørgen Christensen, som har sørget for at tilværelsen min som vikar har vært optimal.

Dynamikken har vært til stede i alt fra omsorg til lønnsutbetalinger. Fakturaen kommer på formiddagen, og pengene er på kontoen på ettermiddagen. For deg som nøler med å ta steget ut i frihetens portal, det vil si å jobbe når du har lyst, men samtidig føler at du blir ivaretatt, er valget enkelt. Man kan rett og slett si at hvis kommunene tok hånd om sine medarbeidere på samme måte som Dignus Medical gjør, ville det ikke være mangel på leger i store deler av distriktene.

Kjære kolleger rundt om i landet! Gi deg selv en sjanse til å bestemme din hverdag og ditt liv ved å tre inn i en verden som oser av profesjonalisme, og der oppgavene tilpasses i størst mulig grad etter dine ønsker.

Christer / Allmennlege

Jeg har jobbet landet rundt på flere oppdrag formidlet av Dignus Medical nå. De har alltid et oppdrag tilgjengelig, og informerer godt om oppdragets varighet og premisser, slik at det er lett å vurdere om det er et oppdrag man vil ta. I tillegg er de imøtekommende når det kommer til å tilpasse oppdrag til arbeidstakers individuelle preferanser, herunder bl.a. varighet, hjemreiser, langhelger, vaktbelastning mm. Jeg opplever Dignus som svært profesjonelle og ryddige. I tillegg får jeg alltid svar i løpet av svært kort tid på alt av jobbrelaterte og andre praktiske spørsmål, uansett dag og tid på døgnet.

Petter / Allmennlege

Jeg har jobbet for Dignus Medical litt over et halvt år nå, og samarbeidet fungerer utmerket! Rådgiverne er profesjonelle, hyggelige og serviceinnstilte, samt tilbyr meget gode betingelser hva gjelder fleksibilitet og lønn. De har alltid et tilgjengelig vikariat hvor enn i landet det måtte være, og de er flinke på oppfølging. Jeg får alltid raskt svar på e-post og telefon. Anbefales på det varmeste!

Peder / Psykiater

Jeg har vært i kontakt med Dignus (Jørgen Bråthen Christensen) to ganger. Det har vært en kjempebra opplevelse. De reagerer raskt på henvendelser, er hjelpsomme og forståelsesfulle. Jeg fikk inntrykk av at de virkelig tar vare på kandidatens interesser. Jeg har ingenting negativt å si, det virker som om de har etablert rutiner som fungerer til det beste. For de som ønsker å jobbe som vikar, kan jeg trygt anbefale å starte her.

Dr Sajid / Allmennlege

Da jeg valgte å jobbe med Dignus tok jeg en av de beste avgjørelsene i livet mitt. De er det fremste rekrutteringsbyrået for å skape karrierevekst, og deres språkkurs er både omfattende og godt strukturert. Selv etter ansettelsen, fortsetter de å støtte deg for å sikre at du trives.

Alin / Sykepleier

Jeg fikk autorisasjon i Norge i 2016. Jeg har samarbeidet med Dignus siden mars 2017 og har jobbet som legevikar.

Joen Maurice Mjaaseth er min kontaktperson. Jeg føler meg alltid godt ivaretatt hos Dignus Medical. Min kontaktperson er alltid lett tilgjengelig når jeg trenger hjelp eller råd. Selv om jeg har prøvd andre rekrutteringsfirmaer, er Dignus, uten tvil, det beste alternativet.

Shahelia / Allmennlege

Jeg ønsker å takke dere for et utmerket samarbeid. Jeg har alltid opplevd en pålitelig og profesjonell holdning når jeg har jobbet sammen med dere.

Mariann / Mammoradiolog

Dignus Medical er svært profesjonelle i formidling av sine tjenester. Man får meget god oppfølging både før, under og etter et vikaroppdrag og de tilpasser vikariatene etter legens behov og erfaring. Er strålende fornøyd!

Hanne / Radiolog

Undertegnede har jobbet som vikarlege for Dignus Medical i ca 2 år. Det er flere fordeler når man jobber som vikar, men for meg er den største fordelen at jeg kan jobbe når jeg selv ønsker. Jeg har til dags dato alltid hatt jobb når jeg ønsker å jobbe. Dignus har dyktige medarbeidere som gjør sitt aller beste for at du skal ha bra der du jobber og man får god oppfølging og det legges vekt på at du som vikarlege skal føle deg trygg. Man oppdaget raskt at det er en veldig ryddig arbeidsgiver og lønnen er også god.

Henning / Allmennlege