Kunder

Fyresdal kommune har hatt eit samarbeid med Dignus Medical sidan mai inneverande år. Dette har vore ei positiv erfaring for oss. Bedrifta har levert som lova; god informasjon og samhandling i forkant av avtale og særs gode kandidatar.

Me har hatt ein noko uforutsigbar situasjon bemanningsmessig. Dignus Medical har vore svært fleksible og har funne gode løysingar for oss, sjølv med våre korte fristar.

Me er svært fornøgd med samarbeid, tilbod, løysingar og kandidatar. Me kjem til å fortsette å nytte dette samarbeidet når me har behov, for å sikre at vi kan løyse oppgåvene me har på ein god måte.

Som konklusjon kan ein seie at me opplever Dignus Medical som ein aktør som er ryddig og seriøs og som tilbyr oss tilgang til relevant kompetanse sett i forhold til dei behova me har hatt.

Berit Ramsvatn-Kemp / Fyresdal kommune

Vi har brukt Dignus Medical i rekruttering av sykepleiere til sengepost. Hele prosessen var ryddig og vi fikk presentert kvalifiserte kandidater som matchet våre behov.

Kandidatene levde opp til det vi var lovet – kompetanse, språk, personlige egenskaper. Kommunikasjonen og samarbeidet med konsulenten var knirkefritt, kandidatene var godt forberedt på å jobbe og leve i Norge, og oppfølgingen i etterkant har vært svært god.

Benedicte Børge-Ask / Avdelingsleder Sykehuset Telemark

Kandidater

Etter mange år på sykehus og 25 år som allmennlege tok jag steget ut til den private sektorn. Det har varit en stor gledje att få vara en del av ett uhyre profesjonellt team. Min kontaktman har varit Jørgen Christensen som ombesørgt så att min tilværelse på vikarort har varit optimal.

Dynamikk i allt fra omsorg til lønnsutbetalninger. Faktura på f.m. og pengerne på kontot på e.m. Du som hesiterer att ta steget ut i frihetens portal dvs. Du jobber når Du har lust men samtidligt føler att Du blir omhendertatt ær valget enkelt. Man kan rett og slett si att om kommunerne tok hånd om sina medarbeidare på den måten Dignus Medical gjør så torde det ikke vara legemanko i stora deler av distrikten . Kjære kolleger ut i landet !; ge Dig sjølv en sjanse att bestimme Din hverdag Ditt liv genom att tre in en verld som oser profesjonalisme og der man skreddersyr oppgaven i muligaste mån etter Dina ønskninger.

Christer / Allmennlege

Jeg har vært i kontakt med Dignus (Jørgen Bråthen Christensen) to ganger. Kjempebra opplevelse. Kjapp respons på forespørsel, hjelpsom, forståelsefull, fikk inntrykk at folk passer på klientens interesse. Jeg har Ikke noe nagativt å peke mot eller å gi råd, virker som om de har ordnet rutiner for å fungere til det beste. De som ønsker å jobbe som vikar kan ta en start her med trygghet.

Dr Sajid / Allmennlege

Jeg har jobbet for Dignus Medical litt over et halvt år nå, og samarbeidet fungerer utmerket! Rådgiverne er profesjonelle, hyggelige og serviceinnstilte, samt tilbyr meget gode betingelser hva gjelder fleksibilitet og lønn. De har alltid et tilgjengelig vikariat hvor enn i landet det måtte være, og de er flinke på oppfølging. Jeg får alltid raskt svar på e-post og telefon. Anbefales på det varmeste!

Peder / Psykiater

Dignus Medical er svært profesjonelle i formidling av sine tjenester. Man får meget god oppfølging både før, under og etter et vikaroppdrag og de tilpasser vikariatene etter legens behov og erfaring. Er strålende fornøyd!

Hanne / Radiolog

Jeg har jobbet landet rundt på flere oppdrag formidlet av Dignus Medical nå. De har alltid et oppdrag tilgjengelig, og informerer godt om oppdragets varighet og premisser, slik at det er lett å vurdere om det er et oppdrag man vil ta. I tillegg er de imøtekommende når det kommer til å tilpasse oppdrag til arbeidstakers individuelle preferanser, herunder bl.a. varighet, hjemreiser, langhelger, vaktbelastning mm. Jeg opplever Dignus som svært profesjonelle og ryddige. I tillegg får jeg alltid svar i løpet av svært kort tid på alt av jobbrelaterte, og andre praktiske, spørsmål, uansett dag og tid på døgnet.

Petter / Allmennlege

Jeg fikk autorisasjon I Norge I 2016. Jeg har samarbeidet med Dignus siden Mars 2017 og har jobbet som legevikar.

Joen Maurice Mjaaseth er min kontakt person. Jeg føler meg alltid godt ivaretatt hos Dignus Medical. Kontakt personen min er alltid lett tilgjengelig når jeg trenger hjelp eller råd. Selv om jeg har forsøkt andre rekrutteringsfirmaer, er Dignus, uten tvil, det beste…

Shahelia / Allmennlege

Vil også takke dere for et utmerket godt samarbeid og opplevde alltid en pålitelig og professionell holdning ved å jobbe sammen med dere.

Mariann / Mammoradiolog

Undertegnede har jobbet som vikarlege for Dignus Medical i ca 2 år. Det er flere fordeler når man jobber som vikar, men for meg er den største fordelen at jeg kan jobbe når jeg selv ønsker. Jeg har til dags dato alltid hatt jobb når jeg ønsker å jobbe. Dignus har dyktige medarbeidere som gjør sitt aller beste for at du skal ha bra der du jobber og man får god oppfølging og det legges vekt på at du som vikarlege skal føle deg trygg. Man oppdaget raskt at det er en veldig ryddig arbeidsgiver og lønnen er også god.

Henning / Allmennlege