Personvernet ditt er viktig for oss

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Dignus Medical (Kletor AS og Kletor Sverige AB) samler inn og bruker personopplysninger. Personvernserklæringen baserer seg på lovverket i Norge og Sverige, hvor Dignus Medical holder til.

Innsamling av informasjon

 • Informasjon fra registrering av CV-profil og oppdatering(er) av profilen.
 • Hvis du søker på stilling eller registrerer din profil gjennom “Søk med LinkedIn”-funksjonen eller “Søk med jobreg”-funksjonen så vil systemet hente inn tilgjengelig informasjon fra profilen din i den tjenesten du autentiserer med, og denne informasjonen blir da lagret på din profil.
 • Vi samler inn data i aggregert form for besøkende av siden, for eksempel trafikkdata, lokasjonsdata etc.
 • I noen tilfeller vil vi lagre e-postkorrespondansen når du kontakter oss.
 • Systemet setter cookies (informasjonskapsler) i nettleseren, som beskrevet i dokumentet for bruk av informasjonskapsler.
 • TM (Telemarketing) team som gjennomfører markedsføringsaktiviteter via telefonen
 • Vi får informasjon via våre agenter. Denne informasjonen behandles med samme aktsomhet som om informasjonen er fra egne kilder.

Hvordan informasjonen brukes av vår research og rådgiver avdeling

Informasjonen som samles inn brukes hvor det er nødvendig for å:

 • Levere våre tjenester til deg og å kommunisere rundt disse tjenestene med deg.
 • Gjøre en vurdering av dine kvalifikasjoner og fasilitering i forbindelse med nåværende og fremtidige rekrutteringsoppdrag eller bemanningsoppdrag.
 • Informere om relevante muligheter og ytelser vi tilbyr.
 • Presentasjon av din informasjon i kundemøte.
 • Overholde lovmessige forpliktelser.

Tredjeparter

Dignus Medical vil som sagt kunne behandle dine personopplysninger. Opplysninger om deg vil også kunne bli presentert for kunder og andre samarbeidspartnere av Dignus Medical, og der behandlingsansvarlig eller databehandler er forpliktet å gjøre dette som følge av lovpålagte krav. Konfidensialitet, kun de som det er nødvendig å vise dine data til.

For å kunne bruke dataen din på en effektiv måte, og for å tilby deg de beste tjenestene er det i enkelte tilfeller nødvendig å sende opplysninger til tredjeparter. Disse tredjepartene har separate og uavhengige retningslinjer for personvern. Dignus Medical har ikke ansvar for innholdet og aktivitetene til de tilknyttede tjenestene. Likevel ønsker vi å beskytte integriteten til tjenestene vi leverer, og tar gjerne imot tilbakemeldinger på disse områdene.

Innsyn, endring eller sletting av dine personopplysninger

Du har, som registrert i systemet, rett til å kreve innsyn, retting og sletting som beskrevet i Norges personopplysningsloven § 18 samt §§ 27 og 28 og Sveriges Personuppgiftslag og Lag (2018:218) med kompletterande bestämmelser till EU:s dataskyddsförordning. Kravet skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager.

Ønsker du å trekke tilbake ditt samtykke så gjøres det ved å at du sletter din egen profil. Som kandidat kan du når som helst slette din egen profil inne fra “Din profil” i systemet (Recruitment Manager), eller du kan ta kontakt med Dignus Medical for bistand med det. Fra din profil kan du også endre på informasjon du har lagt inn på din profil i systemet.
Ønsker du innsyn i informasjon Dignus Medical har på deg, eller dersom du har spørsmål eller innspill til vår behandling av personopplysninger, kan du kontakte din kontaktperson hos oss eller på epost til info@dignusmedical.no

Trykk på knappen for å logge deg inn på din profil.

Logg på din profil

Behandlingsansvarlig og databehandler

Dignus Medical er behandlingsansvarlig, og er de som eier data som blir lagt inn i systemet. Det foreligger en egen databehandleravtale mellom Dignus Medical og våre leverandører /databehandlere, som regulerer hvilken informasjon databehandler har tilgang til og hvordan informasjonen skal behandles konfidensielt.