Søker du nye utfordringer som gynekolog?

Våre kunder representerer både privat og offentlig sektor og tilbyr en utfordrende og variert arbeidshverdag. Er du på jakt etter ny fast stilling eller kunne du tenke deg å ta kortere oppdrag i ulike deler av landet? Uansett hva dine ønsker er, har vi flere spennende muligheter.

Vi legger stor vekt på å tilby helseforetakene den rette kompetansen. Dette krever mye av oss, men også mye av deg. Du må ha spesialistgodkjennelse i fødselshjelp og kvinnesykdommer samt erfaring fra både gynekologi og obstetrikk. Du må være selvstendig, faglig oppdatert og ha fokus på god pasientbehandling.

Vi skal finne den rette matchen og sørge for at du får de utviklingsmulighetene du ønsker. Du vil få en dedikert rådgiver som følger deg opp hele veien – sammen finner vi drømmejobben din!

Vi har mange spennende stillinger innen gynekologi

Hvorfor jobbe for Dignus Medical?

Gjennom et samarbeid med oss får du en personlig rådgiver som jobber for deg og dine ønsker. Vi gir oss ikke før vi har funnet drømmejobben din! Våre rådgivere har tilgang til en rekke oppdrag og jobber kontinuerlig for å finne den rette matchen. Rett person på rett sted er vår hovedprioritet.  

Fordeler for deg som kandidat

Ved å registrere din CV hos oss blir du kontaktet når det dukker opp stillinger med dine preferanser. Våre rådgivere har lang erfaring og er til enhver tid oppdaterte på hvilke jobbmuligheter som finnes for deg som er gynekolog. Det er et ekstra kvalitetsstempel når vi anerkjenner deg som en god kandidat for våre kunder. Vi bistår med lønnsforhandlinger og tilbyr anonymitet i søknadsprosessen. 

Registrer din CV

Vil du vite mer? 

Kontakt meg gjerne i dag for en uforpliktende prat!

Send mail Ring