Søker du nye utfordringer som gynekolog?

Våre kunder representerer både privat og offentlig sektor og tilbyr en utfordrende og variert arbeidshverdag. Er du på jakt etter ny fast stilling eller kunne du tenke deg å ta kortere oppdrag i ulike deler av landet? Uansett hva dine ønsker er, har vi flere spennende muligheter.

Vi legger stor vekt på å tilby helseforetakene den rette kompetansen. Dette krever mye av oss, men også mye av deg. Du må ha spesialistgodkjennelse i fødselshjelp og kvinnesykdommer samt erfaring fra både gynekologi og obstetrikk. Du må være selvstendig, faglig oppdatert og ha fokus på god pasientbehandling.

Vi skal finne den rette matchen og sørge for at du får de utviklingsmulighetene du ønsker. Du vil få en dedikert rådgiver som følger deg opp hele veien – sammen finner vi drømmejobben din!

Hvorfor jobbe for Dignus Medical?

Gjennom et samarbeid med oss får du en personlig rådgiver som jobber for deg og dine ønsker. Vi gir oss ikke før vi har funnet drømmejobben din! Våre rådgivere har tilgang til en rekke oppdrag og jobber kontinuerlig for å finne den rette matchen. Rett person på rett sted er vår hovedprioritet.

Vi har mange spennende stillinger for gynekologer

Ønsker du informasjon når det dukker opp nye jobbmuligheter? Ved å registrere din CV blir du kontaktet når det dukker opp stillinger som passer din kompetanse. Gjennom “min side” har du full oversikt over personopplysninger og eventuelle innsendte søknader. Vi sender også ut jevnlige nyhetsbrev med informasjon om tilgjengelige vikariater eller faste stillinger.

Registrer CV Meld deg på nyhetsbrev Se ledige stillinger

Vårt team

Vil du vite mer? Ikke nøl med å kontakte oss.
Vi håper å høre fra akkurat deg!

Christian Fr. Gulbransen
Rådgiver

Mobil: +47 474 58 969
christian@dignusmedical.no

Nawal Imtiaz Ahmad
Researcher

Mobil: +47 919 22 588
nawal@dignusmedical.no