Psykiater eller psykolog? Vi har ditt neste oppdrag

Vi har mange spennende oppdrag for deg som er psykiater, psykolog eller psykologspesialist. Vi tilbyr både vikariater og faste stillinger rundt om i hele landet. 

Vurderer du å bytte jobb eller er du nysgjerrig på hvilke muligheter som finnes for deg? Våre rådgivere brenner for å finne riktig person til rett plass, og vårt mål er alltid å levere best mulig resultat for både for deg som kandidat og for kundene våre. Sammen finner vi nye karrieremuligheter til deg!

Flere opplever at det er spennende å jobbe nye steder og få faglig input og variasjon i hverdagen. Våre kandidater er svært fornøyd med fleksibiliteten de har og opplever at vi tilbyr gode betingelser på oppdragene. 

 

Hvorfor jobbe for Dignus Medical?

Gjennom et samarbeid med oss får du en personlig rådgiver som jobber for deg og dine ønsker. Vi gir oss ikke før vi har funnet drømmejobben din! Våre rådgivere har tilgang til en rekke oppdrag og jobber kontinuerlig for å finne den rette matchen. Rett person på rett sted er vår hovedprioritet.  

Fordeler for deg som kandidat

Ved å registrere din CV hos oss blir du kontaktet når det dukker opp stillinger med dine preferanser. Våre rådgivere har lang erfaring og er til enhver tid oppdaterte på hvilke jobbmuligheter som finnes for deg som er psykiater eller psykolog. Det er et ekstra kvalitetsstempel når vi anerkjenner deg som en god kandidat for våre kunder. Vi bistår med lønnsforhandlinger og tilbyr anonymitet i søknadsprosessen. 

Vårt team

Er du nysgjerrig på hvilke muligheter som finnes der ute? Vi har mange spennende oppdrag – både vikariater og faste stillinger. Ta kontakt med en av våre rådgivere for en uforpliktende prat. Sammen finner vi drømmejobben din!

Britt holten
Rådgiver

Mobil: +47 452 76 128
britt@dignusmedical.no

Eivind Semb
Rådgiver

Mobil: +47 404 90 909
eivind@dignusmedical.no

Vi har mange spennende stillinger innen psykiatri og psykologi.

Registrer din cv

Ved å registrere din CV hos oss, gjør du deg selv tilgjengelig for ledige stillinger i Norge og resten av Skandinavia.

Vi kontakter deg når det er ledige stillinger som passer din kompetanse. Gjennom min side har du full oversikt over innsendte søknader og personopplysninger.

Registrer