Psykiater eller psykolog? Vi har ditt neste oppdrag

Vi har mange spennende oppdrag for deg som er psykiater, psykolog eller psykologspesialist. Vi tilbyr både vikariater og faste stillinger rundt om i hele landet.

Vurderer du å bytte jobb eller er du nysgjerrig på hvilke muligheter som finnes for deg? Våre rådgivere brenner for å finne riktig person til rett plass, og vårt mål er alltid å levere best mulig resultat for både for deg som kandidat og for kundene våre. Sammen finner vi nye karrieremuligheter til deg!

Flere opplever at det er spennende å jobbe nye steder og få faglig input og variasjon i hverdagen. Våre kandidater er svært fornøyd med fleksibiliteten de har og opplever at vi tilbyr gode betingelser på oppdragene.

Hvorfor velge Dignus Medical?

Gjennom et samarbeid med oss får du en personlig rådgiver som jobber for deg og dine ønsker. Vi gir oss ikke før vi har funnet drømmejobben din! Våre rådgivere har tilgang til en rekke oppdrag og jobber kontinuerlig for å finne den rette matchen. Rett person på rett sted er vår hovedprioritet.

Vi har mange spennende stillinger innen psykiatri og psykologi

Ønsker du informasjon når det dukker opp nye jobbmuligheter? Ved å registrere din CV blir du kontaktet når det dukker opp stillinger som passer din kompetanse. Gjennom “min side” har du full oversikt over personopplysninger og eventuelle innsendte søknader. Vi sender også ut jevnlige nyhetsbrev med informasjon om tilgjengelige vikariater eller faste stillinger.

Registrer CV Meld deg på nyhetsbrev Se ledige stillinger

Vårt team

Vil du vite mer om hvilke muligheter som finnes for deg? Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat. Sammen kan vi finne drømmejobben din!

Britt holten
Rådgiver

Mobil: +47 452 76 128
britt@dignusmedical.no

Eivind Semb
Rådgiver

Mobil: +47 404 90 909
eivind@dignusmedical.no

Inga Jakobsen
Researcher

Mobil: +47 919 05 249
inga@dignusmedical.no

Anett E. Nedregaard
Researcher

Mobil: +47 941 30 646
anett@dignusmedical.no